Domácí dobroty z přírodních ingrediencí

Kód: 0011226
Neohodnoceno
996 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo

Detailní popis produktu

Nekonečná inspirace pro milovníky dobrého jídla. Delikátní hrátky s hořčicí, česnekový či pomerančový ocet, středomořská kořeněná a bylinková sůl, zeleninový vývar v prášku, citronový a hříbkový olej, šťáva z jablek, mrkve a červené řepy, snídaňové životabudiče, bezinková šťáva nebo čajové směsi ze zahradního ovoce – to vše zvládnete připravit sami! Vzpomínáte si na božskou malinovou marmeládu vaší babičky, její bezkonkurenční kysané zelí nebo lahodný třešňový likér? Vyráběla je sama z vlastnoručně sklizených nebo alespoň naprosto čerstvých surovin. Bez chemie, a přitom i po několika měsících stejně chutné jako v den sklizně! Kniha vám přináší přehled nejlepších zavařovacích technik a receptů, které prověřil čas, i neuvěřitelné množství nových originálních nápadů – vaření s touto knihou vás bude bavit již od samého začátku! Dozvíte se vše potřebné o užitečných pomůckách a účinných technikách, jako jsou klasické zavařování, sušení či kysání. Praktický sezonní kalendář vám nabídne skvělé tipy, které vám usnadní přípravu, i „první pomoc“ při řešení rozličných potíží. Překvapte své hosty, rodinu i přátele zdravými pochoutkami vlastní výroby – od tradičního šípkového džemu přes lilkové pyré či chuťovku z červené řepy a křenu až po exotické cibulové čatní. Z obsahu: 320 stran, více než 250 lákavých barevných fotografií přes 300 znamenitých receptů na zavařeniny, omáčky, jedlé dárky, klasiky ze spíže a pochoutky s alkoholem podrobný úvod do zavařování praktický sezonní kalendář skvělé tipy pro bezpečnou konzervaci potravin přehledný rejstřík pro bleskové vyhledávání ZDARMA samolepicí ozdobné etikety nejen na zavařovací sklenice

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, Recepty
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: