Výživa dialyzovaných pacientů

Kód: 0003705
Neohodnoceno
Značka: Forsapi
206 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo

Detailní popis produktu

Knížka přináší pacientům informace o selhání ledvin, možnostech její léčby a výživě dialyzovaných pacientů. Obsahuje kapitoly o anatomii a fyziologii ledvin, o nemocech, které mohou vést k ledvinnému selhání, možnostech léčby onemocnění ledvin a ledvinného selhání, včetně dialýzy a transplantace ledvin. V dalších kapitolách je podrobně vyložena problematika jednotlivých nutrientů v potravinách, včetně jejich použití u dialyzovaných. Následující kapitoly jsou věnovány změnám, která nastanou v případě, že je pacient indikován k dialyzačnímu léčení – dietě, vhodným a nevhodným potravinám, jejich technologické úpravě, naplánováním jídelníčku, zkušenostem pacientů, stravování při zvláštních příležitostech. V poslední části jsou uvedeny recepty vhodné pro dialyzované pacienty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Léčebné diety, Detoxikace
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: